Missie

Utalents.nl vindt dat talenten en competenties tenminste zo belangrijk zijn als ervaring en kennis om echte, effectieve resultaten te boeken voor opdrachtgevers. Daarom brengen we de unieke talenten van elke freelancer objectief in kaart en geven we freelancers de kans zich te presenteren en opdrachtgevers de kans om op nog meer aspecten te selecteren. Elke unieke opdracht een unieke freelancer!


Betalen

Freelancers vragen we om meteen te betalen voor een pro- abonnement. We houden de prijs daardoor laag, omdat we allerlei administratieve handelingen achterwege kunnen laten. De prijs voor dit abonnement is inclusief mini-assessment om jouw talenten en persoonlijkheid te kunnen presenteren aan de opdrachtgevers. Voor je eigen administratie krijg je wel een factuur naar je e-mail adres gestuurd.

Voor opdrachtgevers die extra diensten afnemen zoals een veiling wordt periodiek een factuur opgesteld die we laten factoren door CashFlex. We hebben gekozen voor deze oplossing (die ook niet gratis is) om ons te kunnen focussen op innovatie van het platform en de dienstverlening voor onze gebruikers.


Abonnement

Een Pro-abonnement bij Utalents.nl biedt vele voordelen:

Je krijgt de mogelijkheid om een mini-assessment bij je zelf af te nemen. Dit assessment is wetenschappelijk beoordeeld en als zeer goed uit de verf gekomen. Het geeft jezelf en je opdrachtgevers meer inzicht in welke opdrachten of in welke context je de beste resultaten haalt.

Je kunt onmiddellijk reageren op opdrachten en veilingen van opdrachtgevers zonder dat je 48 uur moet wachten.

Hoe langer je abonnement duurt hoe goedkoper het relatief wordt.

We kennen de volgende abonnementen:
€35,- voor 3 maanden
€55,- voor 6 maanden
€85,- voor 12 maanden