Opdracht details bekijken


Solide Intermediair

Solide Intermediair is een arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd voor elk niveau en vakgebied zowel voor flexibele als vaste banen en is gevestigd te Almere. Wij bemiddelen nagenoeg in elke branche op de Nederlandse arbeidsmarkt. Kortom bij ons bent u aan het juiste adres op het gebied van personeelsmanagement en HRM vraagstukken zoals u dat wenst! Vind nu hier uw nieuwe baan en begin een start aan uw Solide toekomst!

 
Door onze unieke en hechte samenwerking met onze verloningspartijen is de dienstverlening tevens SNA en NBBU gecertificeerd. Dit houd concreet in dat onze verloningspartijen met grote regelmaat gescreend worden op juiste naleving van de CAO en de afdrachten van fiscale en sociale verplichtingen. Tevens zijn wij gecertificeerd als erkend leerbedrijf door het SBB.
Functie
timmerman
Dagen per week
Meer dan 32 uur per week
Doorlooptijd
in overleg
Per ingang van
12-01-2018
Optie tot verlenging
Ja
Belangrijke talenten
  • Besluitvaardigheid
  • Zelfstandigheid
  • Inzet
  • Nauwkeurigheid
  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Assertiviteit
Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever in Almere zijn wij op zoek naar een allround timmerman. Je bent onder andere verantwoordelijk voor houtrotreparaties, installeren van bijvoorbeeld badkamers en keukens, tegelwerk, enz.  Kun je zowel zelfstandig als in groepsverband goed werken, heb je ruime ervaring in het vak, een gerelateerde afgeronde opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Reageren op deze opdracht

Aanmelden als freelancer Inloggen